Fästsystem & Ramverk

Kode Solenergi använder Esdec’s montagesystem för fästning av solpaneler på tak. Escdec är ett stadigt fästsystem, beständigt mot tuffa väderförhållanden. och läckage som håller i minst 20 år med snygg, stram finish.

Undvik skada på taket

Om du installerar med våra produkter är slutanvändarens tak alltid skyddat mot läckor eftersom, exempelvis, ingen borrning krävs. Termisk avledning säkrar också optimalt skydd av takbeläggningen.

Testad globalt

Alla våra system testas i enlighet med senaste standarder och är därför resistenta mot stormar, bränder, regn, snö och blixtar. Tack vare vår internationella erfarenhet har vi också mycket erfarenhet som vi använder oss av i utformningen av våra montagesystem.

20 års garanti

Vårt montagesystem är gjort i starka och lätta material så som stål och högkvalitativt aluminium. Efter installationen erbjuder vi 20 års garanti på alla våra system!

Läs mer: https://www.mafigroup.com/products/

Läs mer: https://eu.esdec.com/sv/privatpersoner/

Växelriktare & Batteri

Growatt växelriktare
Growatt, eller Growatt New Energy Technology, är en ledande tillverkare av växelriktare inom solenergi. Företaget erbjuder de mest prisvärda och effektiva växelriktarna och lagringssystemen för solcellsprojekt.

Sedan starten 2010 har Growatt utvecklat ett omfattande servicenätverk med 14 kontor och lager över hela världen. Under åren har Growatt byggt upp sitt namn och blivit känt för sin höga servicenivå. Dessutom har Growatt åtagit sig att tillhandahålla omfattande och professionell utbildning i solenergiteknik, batterilagring och smart energihantering.

Forskning och utveckling

Growatt gör stora investeringar inom forskning och utveckling. Med över 400 ingenjörer, de flesta med över 15 års branscherfarenhet, kan Growatt kontinuerligt utveckla och marknadsföra innovativ teknik och betjäna kunder runt om i världen.

Growatt-växelriktare

Growatts-växelriktare, enheter för energilagring och smarta energilösningar har vunnit stor popularitet både hos installatörer och nöjda slutanvändare. Growatt har nu levererat över 2,6 miljoner växelriktare till över 100 länder. Growatts växelriktare kan i stort delas in i tre kategorier:

  • Enfasväxelriktare
  • Trefasväxelriktare
  • Hybridväxelriktare
  • Off grid-växelriktare

 

Growatt enfasväxelriktare

Growatts enfasväxelriktare är kompakta, lätta och enkla att installera. Detta gör dem särskilt lämpade för mindre bostadsprojekt. Växelriktarna finns i en rad olika modeller och är lämpliga för projekt med upp till 15 solpaneler.

Growatt trefasväxelriktare

Growatts trefasväxelriktare är idealiska för bostäder och mindre kommersiella projekt. De är kompakta, enkla att installera och finns i effektklasser från 0 – 99 999 Watt. Growatt trefasväxelriktare levererar maximal effektivitet på upp till 98 % och är mycket prisvärda.

Hybridväxelriktare

Med en hybridväxelriktare kan du lägga till ett batterisystem till dina solpaneler. På så sätt kan du lagra den genererade solenergin tills du behöver den. Growatt hybridväxelriktare är en batteriväxelriktare kombinerad med en växelriktare för solenergi. Det är ett perfekt exempel på hur du kan använda en backup för din dagliga strömförbrukning, särskilt när solljuset är svagt.

Off grid Growatt växelriktare

Off grid-växelriktare skiljer sig från många vanliga växelriktare, då de kan anslutas till lagringsbatterier. Detta innebär att man inte behöver vara ansluten till ett externt elnät och den genererade energin lagras tills den ska användas.

Vanliga växelriktare är lättare att installera eftersom det vanligtvis bara finns två huvudkomponenter: själva växelriktaren och solpanelerna. Off grid-växelriktare kräver ett batteri för att lagra oanvänd ström.

Hur effektiva är Growatt-växelriktare?

Trots att Growatt-växelriktare i de flesta fall är avsevärt billigare än jämförbara modeller från andra märken är effektområdet för bostadsväxelriktaren ofta förvånansvärt bra, från 1 kW till 15 kW. Growatts TL-X-växelriktare kan producera effekt i intervallet 2,5 kW till 6,0 kW, vilket är betydande.

Övervakning

Growatt-växelriktarnas prestanda kan mätas på två sätt. Du kan logga in på ditt eget konto på en webbplats eller så kan du använda en app där du kan se hur mycket energi du genererar och förbrukar i realtid.

Varför Growatt?

  • Utmärkt valuta för pengarna;
  • Enkel installation;
  • Lågt brus;
  • Pålitlig teknisk support;
  • Lämpliga för bostäder och kommersiellt bruk

Solpaneler

Kode Solenergi erbjuder olika kW-storlekar och färger på solpaneler.

Infästning:
Esdec
MAFI

Växelriktare:
Growatt

031-38 38 230